Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009


εχω θυμώσει πολύ!!!

σήμερα το πρωί πήγα για ανεφοδιασμό σε σουπερ μάρκετ… είναι γεγονός ότι η διάθεση μου δεν είναι και στα κ α λ ύ τ ε ρ α τ η ς …

Βγαίνοντας από το σουπερ.. ακριβώς στην γωνιά είχε παρκάρει ένα αυτοκίνητο εμποδίζοντας την έξοδο των αυτοκινήτων… (σε ένα χώρο που είχε πάρα πολλά παρκιν.. εξωτερικά και ένα υπόγειο τεράστιο… της κόρναρα να φύγει (μπορούσα με ελιγμούς να φύγω.. δεν ήθελα να το κάνω…)

Ανοίγει το παράθυρο και με στολίζει… αντί να φύγει …θύμωσα !!!!

..πήγα να φωνάξω το σεκιούριτι …τότε εμφανίστηκε κάποιος … επιβάτης του αυτοκίνητου…

Και άρχισε να βρίζει… δεν του μίλησαδεν του απεύθυνα τον λόγο… δεν χωραει το τριαξονικό σου!!! Ειρωνευόταν και έβριζε ..τον απείλησα με μήνυση..

Και τότε μου είπε «είσαι χάλια από μέσα και έξω» ένοιωσα το αίμα πάνω από το κεφάλι …δεν μπορεί να ξέρει κανείς πως είμαι μέσα.. τι ψυχικό κόσμο έχω … (ένας άγνωστος ..) ένας άνδρας (άνανδρος) αγνώστου ηλικίας 35-49 αρτζουμπαλος με ένα φανελάκι αμάνικο βρώμικο.. σορτσάκι και σαγιονάρα αυτοί οι τύποι που με προκαλούν αηδία… (η τελευταία επιλογή που θα έκαμνε κάποια.. στον πλανήτη γη..)..

...τι σχέση έχει η εξωτερική εμφάνιση… τα περιττά κιλά… το άβαφτο πρόσωπο… (στην οδική και μη συμπεριφορά)… δεν του ζήτησα διαπροσωπική σχέση…

ανάγωγοι ψευτομάγκες.. βλαχαδερά… χωρίς επίπεδο.. χωρίς κουλτούρα…χωρίς αγωγή…

πως κατακτήσατε ουραγοί της Ευρώπης… σε πιο ευρωπαϊκό κράτος? … θα αντιδρούσε έτσι ένας πολίτης που παρανομεί!!!!?…. (και κερατας και δαρμένος)…

θεε μου... τι εθνική παρακμή είναι αυτή!!!!!!!!!!!!

19 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πέστα, πέστα να ξεσπάσεις!!
Φυσικά και δεν ήξερε ο ανάγωγός πώς είσαι μέσα σου, εκείνη την ώρα ήθελε αποκλειστικά να σε πληγώσει.
Να θυμάσαι όμως. Μας πληγώνουν αυτοί που αφήνουμε να μας πληγώσουν. Στην προκειμένη περίπτωση ο τύπος πρέπει να σου είναι παντελώς αδιάφορος!!
Καλή βδομάδααααα!!!!!
Με πολλά χαμόγελα πλέον εύχομαι!

eirini είπε...

Αχ! βρε Ανεμώνη μου να μην ήμουνα εκεί μαζί σου!!!! Με το δίκιο σου είσαι θυμωμένη! Σε κανένα... μα σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο! Εδώ έχουμε καταντήσει κουλοβάχατα! Άνθρωποι χωρίς ηθικούς φραγμούς, αγενέστατοι, ψευτόμαγκες! Αλλά να σου πω κάτι... έπρεπε να βγει από το δικό σου αυτοκίνητο κανένας 2 μέτρα και 150 κιλά, να δω την φάτσα του μάγκα μετά! Τρέχοντας θα έφευγε!!!!
Είναι ηλίθιοι... μόνο αυτό έχω να πω!

Καλησπέρα Ανεμώνη μου! θα σου στείλω ένα δωράκι να σου φύγει η στεναχώρια! Φιλιά!!!!!!!!

anemona είπε...

Έλενα, σε ευχαριστώ..
χρειαζόμουν όσο ποτέ το σχόλια σου…
Έχεις απόλυτο δίκαιο..(μας πληγώνουν αυτοί που αφήνουμε να μας πληγώσουν)
..και γω αυτό το διάστημα άφησα.. πολλούς να με πληγώσουν (πάρα πολύ) ένοιωθα ανοχύρωτη και άφησα ανθρώπους …χωρίς αξίες να με πληγώσουν..
Τελος …
Ευτυχώς που έχω εσάς.. είσται πραγματικά η δύναμη μου..
Καλή εβδομάδα Έλενα …
(σε ευχαριστώ από καρδιάς…)
να είσαι καλά

Φως στα όνειρα είπε...

Καλησπέρα..
Κάποτε θα μάθουμε να έχουμε σωστή οδική συμπεριφορά..Μέχρι τότε θα ανεχόμαστε και θα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά τέτοιες καταστάσεις(στα νησιά καλοκαίρι να δεις τι γίνεται,θα φρίξεις)..
Αυτοί οι τύποι Καλυπτονται πίσω από την αδυναμία του ανθρώπου απέναντί τους να κανει κατι γιατί ξέρουν καλά ότι το μόνο που δεν θα κάνει κανένας μας είναι να μπλέξει με δικηγόρους σπαταλώντας χρήματα για δίκες και μηνύσεις..Ας υπήρχε άμεση τιμωρία θα βλεπες πόσο θα επαιζε το μάγκα και τον ξύπνιο..Μέχρι να γίνει αυτό-αν επέλθει ποτέ άμεση τιμωρί αμε οποιαδήποτε μορφή- εύχομαι να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που σου συνέβει.

Φως στα όνειρα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
anemona είπε...

Το δωράκι σου… και το σχόλιο σου ..
Ήρθαν στο κατάλληλο ταιμ…
Αχ!! Ειρήνη μου…
Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ … είχε προηγηθεί και ένα χάπενινγκ… με το σοι!!! και έδεσε… (πέρασα ένα άσχημο 3 ήμερο.. φρικτό!!!)
Και αυτός ..είχε πόσο προκλητική συμπεριφορά ,όσο δεν του μιλούσα, τόσο ήθελε να προσβάλει ….
Τέτοια επίθεση δεν έχω ματα δει….
Φιλάκια

anemona είπε...

Ευρυδίκη μου,
δυστυχώς … η συμπεριφορά αυτού (του απαίσιου) δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό … (αυτός ήταν ακραίος) …
Έτσι συμπεριφέρονται σε καθημερινή βάση .. παραβιάζουν στοπ… φανάρια… δεν σέβονται τους πεζούς (ούτε ηλικιωμένους ούτε τα παιδιά..) και το παρκιν στα πιο απίθανα σημεία…
Πριν μερικούς μήνες ενώ κατευθυνόμουν στην παραλιακή.. (με σχετικά μεγάλη ταχύτητα) με βρήκε από παράδρομο .. (παραβιάζοντας προτεραιότητα…) έκανα το λάθος να του ανάψω τα φώτα… (προσπάθησε να με σκοτώσει.. άρχισε να φρενάρει… να με κλίνει το δρόμο… (ευτυχώς υπήρξε κάποιος χριστιανός…που αντιλήφτηκε το γεγονός και με βοήθησε να μπω στο παράδρομο…
Δεν υπάρχει δυστυχώς τιμωρία γιαυτους και τους κάνει ανεξέλεγκτους..

Ευρύνοος είπε...

Απαράδεκτοι τέτοιοι τύποι αν και πανταχού παρόντες..

διαβάστε ΕΔΩ..

Κάμποσο καιρό πρίν παρεμφερές περιστατικό..

θα αλλάξουμε ποτέ άραγε;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα. Αυτό είναι που λέμε Ελληνάρας. Δυστυχώς όταν λέω όταν τα 400 χρόνια τουρκικής κατοχής έχουν αφήσει άλικα σημάδια στη φυλή μας μου λένε ότι κάνω την Ευρωπαία επειδή γεννήθηκα στα Επτάνησα. Αυτός ο τύπος και όλοι οι όμοιοί του και δυστυχώς είναι πολλοί έχουν φτιάξει το δικό τους κώδικα ανοχής και αποδοχής. Όχι πως δε θα θύμωνα αν κάποιος μου μιλούσε απρεπώς, αλλά εμένα αυτά δε μ' αγγίζουν και δε θα τα φίλτραρα δεύτερη φορά. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι με κάποιους που μόλις έχουν κατέβει από το δέντρο και επιμελώς κρύβουν την ουρά.

anemona είπε...

οχι Ευρύνοοε... δεν θα αλλάξουμε με τίποτε… χειρότερη γινόμαστε...
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου...
… διάβασα την ανάρτηση σου …. καταπληκτική είσαι μέσα στο μυαλό μου, σαν να την έγραψα εγώ!!!!
..δεν αντέχω την κουτοπονηριά την ψευτο μαγκιά … όλοι αυτήν την αλητεία.. (φταίει η ατιμωρησία … )
σε ευχαριστω
καλη σου βδομάδα...

anemona είπε...

αυτοί.. Αγγελική μου..
είναι πιο κάτω από τους γείτονες μας…
…προσπαθούσε να με θίξει σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα…
Με έβριζε… ενώ εγώ απλώς άκουγα.. αυτό τον εξαγρίωνε…
Αν ήμουν μονη θα με χτυπούσε… δεν μπορείς να φανταστείς αλητεία…
Μου άρεσε το σχόλιο σου… (με βοηθά σε ευχαριστώ) αλλά εκείνη την στιγμή και για αρκετές ώρες… ήμουν χάλια!!! .. δεν στο κρύβω με εκανε να κλάψω)
καλή βδομάδα...

Σταυρούλα είπε...

Ανεμώνη μου σε καταλαβαίνω.Κι εγώ πολλές φορές δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους και γεγονότα απ'όση πρέπει.Είναι πάγια τακτική όσων βρίσκονται εν αδικώ να περνάνε στην επίθεση.Ξέχνα το δεν αξίζει τον κόπο να στενοχωριέσαι.Να είσαι καλά και καλή εβδομάδα.

Κράμα είπε...

Και μόνο όπως τον περιγράφεις εξωτερικά.....χάλιαςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Αι σιχτιρ όλοι οι πανάθλιοι παίρνουν ένα τιμόνι και μου το παίζουν και κριτικοί σε καλλιστεία.
Μην στεναχωριέσαι.
Πάρε ένα πολύ καλό φαρμακάκι που λέγεται:
Γραψαρχιδόλ.
Με τους ηλιθίους τη τύχη μου...

anemona είπε...

καλησπέρα Εβένε..
....με έκανες, να γελάσω να είσαι καλά!!!!!!!!
το φάρμακο σου είναι τέλειο …
το εγκρίνω… σε ευχαριστώ….

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

το στενοχώρησαν το κορίτσι μου, τέτοιους τύπους τους γράφουμε στα....
δεν ασχολούμαστε μαζί τους, ούτε να το σκέφτεσαι, την επόμενη φορά κάνε πως δεν βλέπεις δεν ακούς, γεμάτη η κοινωνία από δαύτους, άνδρες γυναίκες, δε φτάνει που κάνουν την παρανομία τους, το παίζουν κι εξυπνάκηδες....μη δίνεις σημασία, αγνόησε τους, προσποιήσου ότι δεν τους συνάντησες, κάτι τέτοια με κάνουν κι εμένα να μη θέλω να βγω από το σπίτι, βγαίνω για μια βόλτα να ξεδώσει λιγάκι ο νους, ξαφνικά εκεί που περπατώ στο πεζοδρόμιο να' σου κατά πάνω μου ένα μηχανάκι φορτσάτο, με βρίζει κι από πάνω που δεν τραβήκτηκα έγκαιρα, επιστρέφω στο σπίτι ράκος με την πίεση ανεβασμένη το μυαλό θολωμένο, τάχα για να ξεθολώσω η βόλτα...

μπαίνω να πληρώσω το φως στη ΔΕΗ, να 'σου 10 θέσεις πίσω, ο εξυπνάκιας ένας ηλικιωμένος που υποδεικνύει στον καθένα από μας σε ποιο ταμείο θα κατευθυνθούμε, θαρρείς κι όλοι εμεις είμαστε ηλίθιοι, με καποιο τρόπο, μέχρι να έρθει η σειρά μου, νά 'τος πίσω μου, κάνει το λάθος να μου υποδείξει το ταμείο, περάστε κύριε αφού βιάζεστε, μα όχι για να μην καθυστερούμε το λέω, κι εγώ για να μην σε πλακώσω στο ξύλο το λέω απαντώ εγώ, χειροκροτήματα και γέλια οι υπόλοιποι, όσο μπορώ το διασκεδάζω για να μην πλακώσω κανέναν στο ξύλο, κι όποιος βρεθεί στην κακιά στιγμή μπροστά μου δεν εγγυώμαι για την σωματική του ακεραιότητα...

Unknown είπε...

ανεμώνη...ψυχραιμία ηρεμία κουλ ρηλαξ.....μην πιασω καμια κ.....α και την ξε......μπαμ μπουμ...χαχαχα

α ρε ανεμώνη και λίγα σου είπε κοπέλα μου ο καφρος με την καρακαϊδονα του....τι θες και εσύ έπρεπε να τους ζητήσεις και συγνώμη...ουστ τα ταγάρια...
καλό βράδυ,,,,ε....

anemona είπε...

καλησπέρα γαστεροπληξ..
Ήμουν στη λάθος ώρα και στη λάθος ψυχολογική κατάσταση…
Είχε προηγηθεί ένα τριήμερο των παθών ….
Πάντως είναι γεγονός ότι επέτρεψα στον εαυτό μου να εκτεθεί ψυχολογικά…

Τι μου θύμισες τώρα την φίλη μου την Αριάδνη..
Ένα πρωί βροχερό… πήγαινε στη δουλειά, φορούσε μίνι φούστα.. φοβερή κοπέλα ψηλή όμορφη … αθλήτρια (με τεράστια δύναμη στα χεριά)..
Περνά από διπλά της ένας πολύ άνδρας?!! με την γυναίκα του.. (με το αυτοκίνητο του) περνά πολύ κοντά με αποτέλεσμα να την λερώσει με νερά που υπήρχαν στην άκρη του δρόμου… έξαλλη η Αριάδνη… τι έκανες ρε… του λέει δεν βλέπεις..
Αρχίζει αυτός να την βρίζει… να την αποκαλεί πουτ….
Τον πιάνει από το ανοικτό παράθυρο και τον κάνει του αλατιού πολύ ξύλο.. δεν βλεπόταν ο άνθρωπος… βγαίνει και η γυναίκα του τρώει και αυτοί μερικές..
Και τέλος του κάνει και μήνυση για εξύβριση…..
Βρεθήκαμε στο δικαστήριο αυτόφωρο… μαυρισμένος αυτός από το ξύλο να την ζητά συγγνώμη δημοσίως για να αποσύρει την μήνυση….

Σε ευχαριστώ που με έγραψες σχόλιο.. το χρειαζόμουν..
Πέρα από αυτό περνώ δύσκολα αυτές τις μέρες…
Καλό βραδύ κορίτσι μου να είσαι καλά…

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν μπορώ τους καυγάδες, ο δε άνδρας μου είναι χειρότερος..τον βρίζουν στο τιμόνι και δεν λέει τ΄'ιποτε, τότε εγώ συγχίζομαι

anemona είπε...

Geia
Γεια σου αχτίδα … αργώ να απαντήσω έμεινα χωρίς ιντερνετ αυτοεξυπηρετούμαι σε φίλους..
Μισώ τους καυγάδες… αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ κακή και προσβλητική συμπεριφορά με τίποτε…(από αγνώστους)
Και ειδικά όταν αναφέρονται..(σε πράγματα που δεν γνωρίζουν..)
Συνήθως τρελαίνομαι και ρίχνω μπινελικια.. αλλά στην περίπτωση αυτή… (δεν έκανα τίποτε άκουγα ) ….
Δεν αλλάζει ο κόσμος… έχουν αγριέψει οι άνθρωποι εδώ!!! (εκτονώνονται στον άλλο σαν σάκο του μποξ....)
Πολλά φιλία

καλημερα.. τι κανεις... να εισαι παντα καλα!!!!