Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Traffic.. Κράτος ολυμπιακών φιλάθλων!!!!!!


Χθες το απόγευμα αγνοώντας ότι ο ολυμπιακός έχει αγώνα!!!!!!! στο Καραϊσκάκη (και μια ώρα αφότου έχει αρχίσει ο αγώνας) πήγαινα προς το ΣΕΦ σε σεμινάριο που γινόταν στον εκθεσιακό του χώρο,
….αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος είναι όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού που ειχαν μετατρέψει σε ένα απέραντο παρκιν τους γύρω δρόμους, (γύρω και κοντά στο Καραϊσκάκη) χιλιάδες οχήματα και μοτοσακό.
Δεξιά, και όχι μόνο, στα διαζώματα του δρόμου (στις διπλές γραμμές) κάνοντας πολλές φορές και διπλό παρκάρισμα…
Το χειρότερο το συναντήσαμε στην γέφυρα που κατεβάζει στο ΣΕΦ (εννοείται ότι δεξιά η λωρίδα ήταν καταλυμένη (σε γέφυρες που η ταχύτητα των αυτοκίνητων είναι αυξημένη)
Το χειρότερο από όλα ήταν ότι στην γέφυρα καθόδου είχαν παρκάρει και αριστερά και μάλιστα τσιπ πολλών κυβικών εμποδίζονταν την κάθοδο (σε μια μέρα που στο ΣΕΦ γινόταν συνέδριο )…..
Κράτος ολυμπιακών φιλάθλων!!!!!!
Περιπολικό της αστυνομίας με τρεις γερανούς προσπαθούσε να απομακρύνει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα…. Δημιουργώντας ένα Traffic χιλιομέτρων…..
Και μην ακούσω ότι φταίει και εδώ... η αστυνομία θα ουρλιάξω!!!!!
Προσπαθούσαν και ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί!!!!
Και αυτή η κατάσταση….είναι επαναλαμβανόμενη σε κάθε αγώνα του ολυμπιακού (τι είναι ο ολυμπιακός που πρέπει να επιτρέπουμε στους οπαδούς του τέτοιες συμπεριφορές )

1 σχόλιο:

Artistz είπε...

Καλημέρα!
Κουκλα μου τι ψάχνεις?αυτό ειναι το λιγοτερο!εδω εαν τους πεις οτι αυτό που κάνουν ειναι μαλακια και εμποδιζουν το κοσμο απο τις δουλειες τους τοτε θα σε πουν και μαλακα,γιατι και καλα πρεπει να το προβλεπουν αυτο οταν εχει ματς ο ολυμπιακος στο καραισκακη...τι να πεις?παντως εκει βλεπω ολοι να δινουν το παρον..σε καμια πορεια να ζητησουν τιποτα αλλο δεν τους βλεπω θερμους..
γεια χαρα και καλημερα

καλημερα.. τι κανεις... να εισαι παντα καλα!!!!