Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

πριν απο λίγο...
για παραπάνω από 10 λεπτά είχαν εξαφανιστεί από το blog οι αναρτήσεις ολες!!!!!! (είχαν σβηστεί) και όταν δοκίμαζα να αντιγράψω μια αποθηκευμένη ανάρτηση ξανά επανήλθαν……
Τελευταία είχα σε ανάρτηση σχόλια από εταιρείες …..(και μάλιστα ξένες,)
Όχι από blogger τι συμβαίνει;!! ποιος μπορεί να μπαίνει στο blog!!!!
Και μάλιστα να σβήνει αναρτήσεις!!!
Δεν καταλαβαίνω αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο κάντε μου σχόλιο….
ευχαριστώ

3 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τελικά το ίδιο έπαθα κι εγώ , ευτυχώς ήταν η Ειρήνη εδώ και σε λίγο τα βρήκαμε.Νόμιζα οτι ήταν βλάβη του υπολογιστή μου , τελικά διαβάζοντας αυτά που γράφεις κατάλαβα οτι ήταν κάτι γενικό.Καλή σου μέρα φιληνάδα!

πουαντερι είπε...

Αν βλεπεις οτι εχεις σχολιο απο καποιον που δεν τον ξερεις μην το ανοιγεις καθολου ουτε να το δημοσιευεις γιατι ειναι οι λεγομενοι spam και επειδη ειναι πολυ γνωστες του ειδους μπορουν να κανουν οτι θελουν.
καποτε το ειχα παθει εγω με ενα σχολιο που μου αφηνανε συνεχεια και υπογραφανε σαν leonidio blog(αυτο σβηστο πριν το ανατρησεις).
απο τοτε ομως που εκανα μια αναρτηση και τους ξεχεσα το σταματησανε......

εγω αυτη την εμπειρια εχω, αν καταλαβα καλα κατι αναλογο πρεπει να επαθες κι εσυ.

πουαντερι είπε...

ξεχασα να σου πω πως οταν προκειται για εταιριες συνηθως ειναι διαφημιστικες γιαυτο μην τους αφηνεις να μπαινουν να τους πετας αμεσως εξω χωρις να ανοιγεις για να διαβασεις τι λενε γιατι ετσι μπορουνε μετα να μεινουν στο συστημα και να σε εχουν σαν πατεριτσα για να μπαινουν σε διαφορα blog.
Δεν εχεις προστασια; ενα αντιβαριους;(ετσι νομιζω το λενε).

καλημερα.. τι κανεις... να εισαι παντα καλα!!!!