Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ειδήσεις που δεν θέλουμε να υπάρχουν.........



Αφάνισε την οικογένειά του γιατί απολύθηκε…….

Ένας άνεργος Αμερικανός σκότωσε τη σύζυγο, τα πέντε παιδιά τους και αυτοκτόνησε αφού δεν μπορούσε να τους θρέψει
Ξεκλήρισε την οικογένειά του επειδή έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να τη θρέψει.
Ένας 40χρονος Αμερικανός που είχε περιέλθει σε απόγνωση επειδή τον απέλυσαν από τη δουλειά του σκότωσε τη σύζυγο ενδεχομένως κατόπιν συμφωνίας μαζί της... και τα πέντε παιδιά τους, ηλικίας από δύο ως οκτώ ετών, και κατόπιν αυτοκτόνησε.
Τα επτά πτώματα βρέθηκαν από την αστυνομία μέσα στην κατοικία της οικογένειας, στο προάστιο Γουίλμινγκτον του Λος Αντζελες. του Αννα είχαν «Γιατί να αφήσουμε τα παιδιά μας σε ξένους;» ήταν το ερώτημά τους όπως διατυπωνόταν στο κείμενο.
«Χάσαμε τη δουλειά μας και δεν έχουμε πού να πάμε με τα πέντε ανήλικα παιδιά μας. Να λοιπόν τι μας απομένει... Ω, Θεέ και Κύριε, δεν υπάρχει πια ελπίδα;».

Πέθανε το τετράχρονο κοριτσάκι που πέταξε ο πατέρας του σε ποταμό στη Μελβούρνη Πέθανε σήμερα το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε πετάξει ο πατέρας του από την ψηλότερη γέφυρα της Μελβούρνης.
Οι διερχόμενοι οδηγοί τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στη μέση του δρόμου, το πρωί εν ώρα αιχμής, και έναν άνδρα να πετάει ένα κοριτσάκι από ύψος 50 μέτρων στον ποταμό Γιάρα.
Δύο παιδιά, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, βρίσκονταν μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο και παρακολούθησαν τον πατέρα τους να πετάει την αδελφή τους από την γέφυρα.
πήγη: otenet
πηγή: ΒΗΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

καλημερα.. τι κανεις... να εισαι παντα καλα!!!!